SKŁADNIKI
przecier pomidorowy* pojedynczo skoncentrowany 47 %, cebula*, teksturowane białko grochowe* 5,2 % (białko grochu*), syrop z agawy*, marchew*, SELER*, oliwa z oliwek*, pasta z tamaryndowca*, pietruszka*, oregano*, rozmaryn*, tymianek*, pieprz*, lubczyk*, woda, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Nasz wegański, bezglutenowy i bezsojowy sos boloński to nowa interpretacja włoskiego oryginału. Starannie dobrane wysokiej jakości składniki, nadają temu pomidorowemu sosowi wyjątkowy smak. Używamy białka grochu jako innowacyjnej alternatywy dla mięsa. Idealny, gdy potrzebujesz czegoś na szybko. Doskonały w połączeniu z makaronem lub jako baza do lazani. Buon Appetito!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 303 kJ/ 72 kcal
Tłuszcz: 1,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 8,7 g
w tym cukry: 6,9 g
Białko: 3,8 g
Sól: 1,4 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY i gorczycę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2-3 dni.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
12.30
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.15
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.15
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
SANCHON (sosy, przyprawy w płynie)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Petersilchen GmbH, Am Piepenbrink 2, 32839 Steinheim, Niemcy
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.