SKŁADNIKI
woda, SOJA*, PSZENICA*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi warzywami. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 270 kJ/64 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 10,2 g
w tym cukry - 6,0 g
Błonnik- 0 g
Białko - 9,4 g
Sól - 12 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
25.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
18.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
14.00
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Producent:
HORECA BIO - pozostałe
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
DO-IT CONSUMER PRODUCTS BV, HERMESWEG 7, 3771 ND BARNEVELD
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Stany Zjednoczone Ameryki
Orientacyjny termin przydatności:
11.02.2027
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.