SKŁADNIKI
woda źródlana, SOJA* (12 %), olej słonecznikowy*, izolat białka SOJOWEGO*, koncentrat z marchwi*, koncentrat z jabłka*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Chcesz spróbować diety wegańskiej, ale dopiero zaczynasz i nie wiesz, jak? Masz alergię na jaja? Wypróbuj VeggEgg od The Bridge! Wykonany z ekologicznych składników, w tym SOI oraz koncentratu z marchwi i jabłka, ten bezjajeczny produkt idealnie nadaje się do przygotowania pysznych wegańskich naleśników i omletów. Dodatkowo, jest bogaty w białko roślinne i bezglutenowy, dzięki czemu idealnie nadaje się również dla osób z celiakią. Spróbuj!
Może być stosowany jako roślinna alternatywa dla JAJEK we wszystkich potrawach, w których wykorzystuje się je jako składnik.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 450 kJ / 108 kcal
Tłuszcz: 7,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 1,8 g
w tym cukry: 0,8 g
Białko: 7,0 g
Sól: 0,46 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
14.40
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.02
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.02
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
THE BRIDGE (napoje i desery roślinne)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
"THE BRIDGE SRL
Via Marcigaglia, 20
36070 San Pietro Mussolino (VI)
Italy"
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.