NAPÓJ MIGDAŁOWY BARISTA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 1 L - THE BRIDGE

Dostępność: Duża dostępność
10,36 zł
szt.
Zamówienie telefoniczne: 669412688
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
11,99 zł
  • ORLEN Paczka 11,99 zł
  • Paczkomaty InPost 13,99 zł
  • Kurier InPost 16,99 zł
  • Kurier DPD 17,99 zł
SKŁADNIKI
woda źródlana, pasta MIGDAŁOWA* (2,5 %), stabilizator: mączka chleba świętojańskiego*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pyszny o każdej porze dnia, doskonały dla osób na diecie wegańskiej, jak i w przypadku nietolerancji na LAKTOZĘ, jako zamiennik MLEKA krowiego.
Produkt UHT. Przed każdym użyciem wstrząsnąć.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml
Wartość energetyczna: 74 kJ / 18 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: <0,5 g<br/>w tym cukry: <0,5 g<br/>Białko: 0,6 g
Sól: 0,06 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4-5 dni.

Parametry:
Kraj pochodzenia:
Włochy
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
21.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
7.40
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
7.10
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
THE BRIDGE (napoje i desery roślinne)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
THE BRIDGE SRL Via Marcigaglia, 20 36070 San Pietro Mussolino (VI) Italy
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Sklep zamknięty

Tu powstaje nietuzinkowy sklep KARDAMON

Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.