SKŁADNIKI
ekologiczna semolina razowa z PSZENICY durum 100 %.
OPIS
Źródło białka. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez 8-10 minut, w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1468 kJ/347 kcal
Tłuszcz: 1,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 66 g
w tym cukry: 3,1 g
Błonnik: 8,9 g
Białko: 12 g
Sól: 0,04 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: SOJĘ i gorczycę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł ciepła i światła.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
360
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
32.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
9.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
3.00
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
Producent:
VITALIANA (włoskie produkty)
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Włochy
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.