SKŁADNIKI
100 % mąka z ciecierzycy.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 6 minut, al dente 4 minuty, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g ugotowanego produktu
Wartość energetyczna: 1492 kJ/355 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 50 g
w tym cukry: 5,3 g
Błonnik: 13 g
Białko: 20 g
Sól: 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
W zakładzie produkowane są również wyroby zawierające JAJA i GLUTEN, które pomimo dołożenia starań mogą wystąpić w produkcie
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
120
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
27.50
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
22.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
10.00
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
BARTOLINI (makarony)
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
P.P.H. Tabit Sp. z o.o. ul. Kołłątaja 44 05-402 Otwock
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.