SKŁADNIKI
mąka OWSIANA (bez glutenu) 100 %.
OPIS
Mąka owsiana charakteryzuje się wysoką zawartość błonnika pokarmowego. Polecamy jako dodatek do wypieku chleba (w połączeniu z innymi mąkami), ciast, ciasteczek, naleśników oraz gofrów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1473 kJ/350 kcal
Tłuszcz 6,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,4 g
Węglowodany 52 g
w tym cukry 0,4 g
Błonnik 14 g
Białko 15 g
Sól 0,04 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
90
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
14.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
8.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
5.00
Bez Cukru:
BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
Kraj pochodzenia składników (słownik BP):
Węgry
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.