SKŁADNIKI
skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), woda, złote siemię lniane 7,3 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop ryżowy z koncentratem soku winogronowego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej),białko JAJA kurzego, cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza), sól.
OPIS
Złota bułeczka posypana złotym siemieniem lnianym. Chrupiąca po podgrzaniu, idealna na śniadanie, kolację i do hamburgerów.
Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1205 kJ/286 kcal
Tłuszcz: 6,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 50,5 g
w tym cukry: 6,8 g
Błonnik: 4,7 g
Białko: 4,0 g
Sól: 1,38 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mleko.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
30
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
9.50
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
13.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
15.00
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
INCOLA (bezglutenowe pieczywo i wafle)
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
GFS Poland Sp. z o.o. ul. Komorowicka 110, 43-300 Bielsko Biała
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.