SKŁADNIKI
mieszanka białkowa 29,3 % (izolat białka SOJOWEGO, koncentrat białek SERWATKI i MLEKA), syrop glukozowo-fruktozowy, czekolada mleczna 18 % (cukier, pełne MLEKO w proszku, tłuszcz kakaowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgatory: lecytyny (ze słonecznika), polirycynooleinian poliglicerolu; naturalny aromat waniliowy), olej rzepakowy, oligofruktoza (błonnik), substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, płatki SOJOWE, chrupki ryżowe (mąka ryżowa, cukier, suszona marchew), rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy), emulgator: lecytyny (z SOI), aromat kawowy, kawa liofilizowana 0,2 %.
OPIS
Pyszna przekąska dla osób aktywnych fizycznie oraz sportowców. Doskonale dobrana kompozycja białek oraz kremowa polewa sprawiają, że baton jest wyjątkowo kruchy, a jego konsystencja delikatna.
Baton zawiera aż 26 % białka najwyższej jakości.
Potrzebna przekąska przed lub po treningu? Batony proteinowe pomogą szybko uzupełnić białko przed wysiłkiem i po jego zakończeniu!
Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1737 kJ / 414 kcal
Tłuszcz: 17 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g
Węglowodany: 36 g
w tym cukry: 19 g
Błonnik: 6,7 g
Białko: 26 g
Sól: 0,18 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze max. 25°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Parametry:
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
1
Gwarantowany termin przydatności (w dniach):
45
Wysokość opakowania jednostkowego (cm):
1.80
Szerokość opakowania jednostkowego (cm):
3.60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm):
15.50
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Producent:
MAXSPORT (batony, kremy, makarony)
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
MAX SPORT S R.O., MLYNSKÉ LUHY 76/A, 82105 BRATISLAVA
Orientacyjny termin przydatności:
18.06.2026
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.